11.3.4 Activity: Add Formulas to Profit & Loss Report Module

kebe
Occasional Contributor

11.3.4 Activity: Add Formulas to Profit & Loss Report Module

my resultmy resultthe lesson resultthe lesson result

9 REPLIES 9
rishabh01
Frequent Contributor

Hey @kebe 

I think there is some issue with the data in your EMP02 module. Can you just show the blueprint view of EMP02 and SYS09 modules.

I just want to verify that the formulas are staged up correctly.

Thanks.

kebe
Occasional Contributor

EMP02EMP02SYS09SYS09

Anurag0911
Contributor

Trying drilling down(F8 after selecting the cell) on any of the cells in the headcount of REP03 Module you will be able to compare the value source.

Anurag0911_0-1659007496521.png

Then from there try solving the issue.


All the best.
Anurag 

 

kebe
Occasional Contributor

IT  Should be 0IT Should be 0

it  should be 0 for Eveline Nicholls whats wrong

rishabh01
Frequent Contributor

I think this is because your "employed?" line item of emp02 module is checked for eveline.

Just click on the cell against eveline and drill down further to find the issue. If it is checked then , can you share the blueprint view of sys00: time setting module.

Thanks

kebe
Occasional Contributor

you are right employed is checked 

here is sys00 

vrai.PNG

rishabh01
Frequent Contributor

The formulas here seems to be correct. Let me think about this issue.

rishabh01
Frequent Contributor

The formulas for both the modules are absolutely correct. That's great.

Just check if headcount for one country in rep03 matches the sum of headcounts in emp02 based on employee's country.

kebe
Occasional Contributor

thank it is resolved