Actuals not pulling through

Highlighted
Contributor

Actuals not pulling through

Hi All, 

 

I am trying to pull actual values into P&L module using a mapping module. However the values are not transferring across.

 

Details:

I have created a line item sub-set from P&L module, which is dimension-ed by time and versions.

 

P&L module

P&L.JPG

 

 

Mapping module

I have also built a mapping module to map the GL code ( List) to the P&L using list formatted line items without time or versions as dimensions. The mapping module is dimension-ed by GL Accounts & code.

 

Actual version is displaying editable cells and values are not pulling through. Switch over is enable for March 19.

 

Thanks in advance for your help

Naveed

6 REPLIES 6
Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Actuals not pulling through

Hi

Can you post a screenshot and dimension details of the source, mapping module and target modules

This will help us identify the issue and solution

Thanks

David

Highlighted
Contributor

Re: Actuals not pulling through

Hi David, 

 

Please see below.

 

Mapping module

Mapping.JPG

 

P&L module: Target

P&L.JPG

 

Actuals upload - Source

Actuals upload -.JPG

 

Thanks in advance for your help.

Naveed

Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Actuals not pulling through

Hi @naveed.bakshi ,

 

Can you check the formula scope column in the blueprint view for the line item in target module, Formula scope should be ALL VERSIONS.

 

~Vignesh M

Highlighted
Contributor

Re: Actuals not pulling through

Thank you, Vignesh.

 

That solved it.

 

Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Actuals not pulling through

@naveed.bakshi 

One other point, you also shouldn't need the SELECT statement - The top level for Stations will automatically pull in the totals

David

Highlighted
Contributor

Re: Actuals not pulling through

True, I have deleted select out.

Thanks
N