Display Name not showing properly

kwl25
New Contributor

Display Name not showing properly

I am working on the Level 1 Model Building and cannot get the display name to show in place of the numbered list for E2 Employees#. I cannot figure out where I am going wrong. 

 

Thank you for any help provided. 

 

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
filip.sypniewski
Master Anaplanner/Community Boss

Hi @kwl25,

you are almost there. You created property on your Employee list. Now you need to use this property as Display Name Property..

On your settings panel, choose 'General lists'.

Scroll to the right side.

For your E2 Employees list, select your property as Display Name Property.

siaply name.PNG

Good luck with Level 1!

View solution in original post

4 REPLIES 4
filip.sypniewski
Master Anaplanner/Community Boss

Hi @kwl25,

you are almost there. You created property on your Employee list. Now you need to use this property as Display Name Property..

On your settings panel, choose 'General lists'.

Scroll to the right side.

For your E2 Employees list, select your property as Display Name Property.

siaply name.PNG

Good luck with Level 1!

kwl25
New Contributor

@filip.sypniewski  Ah I knew it was probably something simple I was missing. Thank you so much! 

Hessm01
New Contributor

Thank you for the answer - it is not evident in the training that "Properties" and "Display Name Property" are two different things.

PoojaGupta
Contributor

Display name is not showing, Please check below screen shots. Not sure what is missing. Please suggest. Thanks

 

PoojaGupta_0-1646269768303.png

PoojaGupta_1-1646269783962.png

PoojaGupta_2-1646269804342.png