EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

LStinsa
Frequent Contributor

EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

I am trying to figure out why my expenses stop in Sept 2020.  I have reloaded my data to EMP03 three times.  I have been trying to figure out what is wrong and I don't know what else to look at.  

 

Any suggestions?

 

LStinsa_0-1614288612364.png

LStinsa_1-1614288650407.pngLStinsa_2-1614288687526.png

 

 

5 REPLIES 5
rob_marshall
Moderator

Re: EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

@LStinsa 

 

Try using EMP01 instead of EMP03

 

2021-02-25_15-48-51.png

 

Rob

LStinsa
Frequent Contributor

Re: EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

I think I'm further along and they ask us to change that.  They want us to figure out costs by Role.  It's just that my costs end in Sept 2020 and I'm trying to figure out why.  It doesn't seem like my headcount is high enough in the categories.

LStinsa
Frequent Contributor

Re: EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

When I drill down on the cells this is what I see.

 

LStinsa_0-1614290913332.png

 

rob_marshall
Moderator

Re: EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

@LStinsa 

 

So, you are on the exam piece.  Here is a hint, what do you have in your SYS08 module for Role?

 

Rob

LStinsa
Frequent Contributor

Re: EMP02 Expenses are 0 after a certain date in my model

Thank you for your help.  I was trying to figure out why my headcount was off. I figure out that one of my formulas was wrong, so it was throwing off my headcount.  

 

I appreciate your help.