L1 Model building - 6.6.5

Epratt
Occasional Contributor

L1 Model building - 6.6.5

Hi,

I'm trying to add the formula 'SYS00 Time Settings'.Forecast Period? to mi line item but I keep getting an error pop up.

Epratt_1-1620917212319.png

 

Epratt_0-1620917153107.png

 

If somebody knows what's wrong thank you in advance.

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
abhi1017
Super Contributor

Re: L1 Model building - 6.6.5

Hi @Epratt 

 

It Seems to be Syntax error.

While writing a formula , refer the line items directly from the modules rather typing them.

Here, refer/pull forecast period?  line item directly from SYS00 module rather typing/copy-pasting the formula directly.

 

~ABhi

 

 

View solution in original post

3 REPLIES 3
AntonMineev
Regular Contributor

Re: L1 Model building - 6.6.5

Hi @Epratt!

Are you clicking on an element in another module or are you copying / writing the formula by hand? This error occurs when the line item or module name is incorrectly described in the formula. Check if the specified element is in the SYS00 module. Do its names match?

abhi1017
Super Contributor

Re: L1 Model building - 6.6.5

Hi @Epratt 

 

It Seems to be Syntax error.

While writing a formula , refer the line items directly from the modules rather typing them.

Here, refer/pull forecast period?  line item directly from SYS00 module rather typing/copy-pasting the formula directly.

 

~ABhi

 

 

View solution in original post

Epratt
Occasional Contributor

Re: L1 Model building - 6.6.5

Thanks, it was a syntax error by referring directly to the module it was solved.