L1 Model building - error when import data to modules

stephw229
Occasional Contributor

L1 Model building - error when import data to modules

Hi, 

 

I am still in the training course and now in lesson 7.2.3

When I tried to import the data to the module, I couldn't map most of the fields and got a lot error message 

stephw229_0-1614757281901.png

So basically all the empty fields are not catching up with the source file. 

stephw229_1-1614757327240.png

Does anyone have similar issues? Thanks!

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
stephw229
Occasional Contributor

Solved. the date fields are due to formatting in the target source. 

Other two columns which are not auto mapped so need manual map during the import process. 

View solution in original post

7 REPLIES 7
Misbah
Moderator

@stephw229 

 

Looks like your mapping is incorrect. Can you please share your mapping screenshot.

 

Line items have to be Column Headers I believe

 

 

stephw229
Occasional Contributor

Hi Misbah, 

 

Thank you for replying. 

 

Here is the screenshot of the mapping tab when I tried to import the data

stephw229_1-1614790048875.png

 

 

ChrisAHeathcote
Community Boss

@stephw229 

Also ensure that the line items in the module are formatted correctly with the relevant list format.

 

You need to map the date columns too so that Anaplan is able to correctly allocate the start and leave dates. Review the formatting in your source csv and select the corresponding mapping in the mapping set up.

Chris
HeathcoteAndHerran.com
stephw229
Occasional Contributor

Hi Chris, 

 

Thank you for replying. I have checked the format and it is what the training course required. 

stephw229_0-1614789762613.png

 

Glamorous
New Contributor


Thanks for the update and quick reply. I'll be sure to keep an eye on this thread. Bumped into your thread. Thanks for creating it. Looking forward for solution.

stephw229
Occasional Contributor

Solved. the date fields are due to formatting in the target source. 

Other two columns which are not auto mapped so need manual map during the import process. 

dedrashores
New Contributor

I am having the same issue. Line item format is date, however still cannot get it to import.  Did you reformat the source data?