Highlighted
Community Boss

Loading an Anaplan Model: 504 Gateway Time-out

Hi all,

 

I have recently been facing a lot of 504 Gateway Time-out messages when trying to load Anaplan models.

 

I have narrowed it down to trying to open an Anaplan model and then switching tab on Firefox, so that the tab that is loading the model is not active.

 

I have tested on other browsers and they do not seem to experience the issue (Edge/Chrome), i.e. will load the model in the background whilst on a different tab.

 

Just wondered if anyone else had experienced the issue? Is this a known issue and can anything be done about it?

 

Best,

 

Callum

 

 

3 REPLIES 3
Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Loading an Anaplan Model: 504 Gateway Time-out

Hi @CallumW 

 

I have experienced this alot when working in chrome with multiple tabs open. 

 

To resolve this I always clear my cache on chrome and restart my machine and reconnect to the internet and the problem seems to go away. 

 

But this typically happens when I haven't cleared my browsing data and cache. 

 

I tend to stick with chrome!

 

I hope this helps! 

 

Usman

 

Highlighted
Community Boss

Re: Loading an Anaplan Model: 504 Gateway Time-out

Have given this a try and can confirm this works on Firefox too.

 

Thanks @usman.zia !

Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Loading an Anaplan Model: 504 Gateway Time-out

Probably worth noting the time it takes to clog up the cache and start this error reoccuring again. 

 

For me I believe its about 2 months! 

 

Glad to help! 

 

Thanks,

 

Usman