Run Process 9 Import Data from the Hub ---

AsadA
Occasional Contributor

Run Process 9 Import Data from the Hub ---

Hi Everyone ,

 

While running the process 9 import data from the hub ,

Am getting error ,

Snip attached

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
rob_marshall
Moderator

Re: Run Process 9 Import Data from the Hub ---

@AsadA 

 

for that action, you need to associate it with your Data Hub model.  To do click on the Source Model and associate those sources to your Data Hub.

 

2021-10-25_13-11-59.png

 

If you are using the older UI, the picture will look like the below:

2021-10-25_13-14-20.png

 

Hope this helps,

 

Rob

View solution in original post

3 REPLIES 3
rob_marshall
Moderator

Re: Run Process 9 Import Data from the Hub ---

@AsadA 

 

for that action, you need to associate it with your Data Hub model.  To do click on the Source Model and associate those sources to your Data Hub.

 

2021-10-25_13-11-59.png

 

If you are using the older UI, the picture will look like the below:

2021-10-25_13-14-20.png

 

Hope this helps,

 

Rob

View solution in original post

AsadA
Occasional Contributor

Re: Run Process 9 Import Data from the Hub ---

Thanks @rob_marshall , associated as advised, that really helped 

Now i have this error as attached .-, i think we are very close to sort this out

 

rob_marshall
Moderator

Re: Run Process 9 Import Data from the Hub ---

@AsadA 

 

Go into the action on 9.3 and make sure the mapping is correct.  It looks like there are different headers.