Why characters get garbled via model to model imports

CeciliaRen
Contributor

Why characters get garbled via model to model imports

 

Hello,

 

I hope you are all doing well and good.

 

I have a situation here.

When I upload a text file(with special characters) to Model A's list and then import the list data from Model A to Model B, characters get garbled in Model B.

  text file -> Model A  ***text encoding: Windows-31J(MS932), Totally no problem***

  Model -> Model B ***characters get garbled***

 

 

Best wishes,

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
CeciliaRen
Contributor

@Misbah 

 

After rerunning the process, garbled characters became normal.

Thanks for your message!

View solution in original post

4 REPLIES 4
Misbah
Moderator

@CeciliaRen 


Would you like to share some screenshots. It seems strange

CeciliaRen
Contributor

Hi,

 

@Misbah 

Thank you for reply.

 

Yes, kind of strange. Here are some screenshots.

If you have any idea please contact me.

I'm checking the process log now, and considering run the batch again incase there are some trash remained unupdated.

 

***options for text file -> Model A

litterbarbie_0-1629785210784.png

***Data in Model A

litterbarbie_2-1629785350856.png

 

Data import Model A -> Model B

***Data in Model B

litterbarbie_5-1629785387538.png

 

Best wishes,

 

Misbah
Moderator

@CeciliaRen 

 

Have you tried changing the text encoding option

 

CeciliaRen
Contributor

@Misbah 

 

After rerunning the process, garbled characters became normal.

Thanks for your message!