Create button Parent selection in New UX - Bug?

vickysvs
Occasional Contributor

Create button Parent selection in New UX - Bug?

Hi,

I noticed a bug on CREATE button in New UX page. Recently, Anaplan added a feature to auto-populate Parent if select the Parent before hitting the 'create' button. But sometimes, it doesn't populate the parent. I tried to refresh the page, but it still it doesn't work.

Basically, sometimes or may be for some Parents it works but it doesn't work for some. Let me know if someone has encountered the same issue or this is a bug.

4 REPLIES 4
kevin.schultz
Occasional Contributor

Re: Create button Parent selection in New UX - Bug?

I am having the same issue.  Have you found a resolution?  Reached out to support but no solution yet.

vickysvs
Occasional Contributor

Re: Create button Parent selection in New UX - Bug?

Hi Kevin,
I haven't found solution to this yet, still facing the issue. I think this is a bug needs to be resolved from Anaplan
ChrisAHeathcote
Community Boss

Re: Create button Parent selection in New UX - Bug?

@vickysvs 

Has the list that you are pre-selecting as the parent been assigned the parent of the target list in model settings?

Chris
HeathcoteAndHerran.com
vickysvs
Occasional Contributor

Re: Create button Parent selection in New UX - Bug?

@ChrisAHeathcote Yes, this is a hierarchy list. For the same Parent list, when I select one item, it works and it doesn't for another item so I couldn't deduct the reason behind that.