Getting error while applying lookup

Highlighted
New Contributor

Getting error while applying lookup

 

Getting an error that 

 

The formula for 'REV05 Price Growth Rates Staging'.Unit Price % is invalid:

Unit Price % = 'REV04 Price Growth Rates'.Unit Price%[LOOKUP: 'SYS04 Location Details Module'.Country, LOOKUP: 'SYS06 Product Details'.Product Family]

'REV04 Price Growth Rates'.Unit Price% is not a recognized line item or list member

3 REPLIES 3
Highlighted
Certified Master Anaplanner

Re: Getting error while applying lookup

Hi @Kunal0489 

 

If you could share more details regarding your source module and target module's dimensionality that would be helpful. Also, as your line item name has a special character you will need to ensure it has the single quotes before and after the name, so please try the following formula:

 

Unit Price % = 'REV04 Price Growth Rates'.'Unit Price%'[LOOKUP: 'SYS04 Location Details Module'.Country, LOOKUP: 'SYS06 Product Details'.Product Family]

 

Regards,

Noemi

Highlighted
Master Anaplanner/Community Boss

Re: Getting error while applying lookup

@Kunal0489 

 

Looks like, due to special character % in your line item you may have to use single quotes or alternatively simply click and refer the line item if you are not doing that already

 

Misbah

Highlighted
Certified Master Anaplanner

Re: Getting error while applying lookup

I would check the spacing on the Unit Price and the % symbol as well, if it's not matching it will throw out an error. As mentioned above, clicking on the line item you want should work around the issue.

 

Adam