Process not running correctly

neg177
Super Contributor

Process not running correctly

Hi,

 

currently have a process that is supposed to take data from one module and put it into another. But currently the process is not working. Screen shots of error are below. 

 

neg177_0-1637010108957.png

 

 

 

Thank you 

3 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
MarcusTrott
Certified Master Anaplanner

You'll need to go to the "Details" tab towards the top of the failure pop-up to show specific records that are failing and share that for us to better understand the issue. 

 

My best guess is that you are importing from a text field to a number field and the text field has a string of "NULL", "Zero", or "Blank" and that's causing an issue as those are not numbers.  Using a second line item to convert the text field to a number and using that value for the import OR creating a filter to hide the text items may be a potential solution.  If this is in the data hub, even updating the source system import is a potential solution.

View solution in original post

manchiravi
Certified Master Anaplanner

@neg177 

 

Can you send the screenshot of action mapping as well? 

 

Thank you

Ravi

View solution in original post

manchiravi
Certified Master Anaplanner

@neg177 

 

I think the source module and target module having only line items without any dimension, Please use dummy dimension with only one list item in source and target module to Map and import the line items data correctly.

 

Please let me know if this helps or if you still need help here.

Ravi

View solution in original post

5 REPLIES 5
MarcusTrott
Certified Master Anaplanner

You'll need to go to the "Details" tab towards the top of the failure pop-up to show specific records that are failing and share that for us to better understand the issue. 

 

My best guess is that you are importing from a text field to a number field and the text field has a string of "NULL", "Zero", or "Blank" and that's causing an issue as those are not numbers.  Using a second line item to convert the text field to a number and using that value for the import OR creating a filter to hide the text items may be a potential solution.  If this is in the data hub, even updating the source system import is a potential solution.

neg177
Super Contributor

Hi, 

 

Here is a screen shot of the Details after the process has ran. Also the format of the LI's are correct. Ill have a screen shot of the Blue Print as well. 

 

neg177_0-1637013502888.png

Modules 

neg177_1-1637013580134.png

Blue Print of the Modules 

neg177_2-1637013634733.png

 

 

Thank you 

manchiravi
Certified Master Anaplanner

@neg177 

 

Can you send the screenshot of action mapping as well? 

 

Thank you

Ravi
manchiravi
Certified Master Anaplanner

@neg177 

 

I think the source module and target module having only line items without any dimension, Please use dummy dimension with only one list item in source and target module to Map and import the line items data correctly.

 

Please let me know if this helps or if you still need help here.

Ravi
neg177
Super Contributor

Hi Ravi, 

 

Your solution of dimensioning the modules was correct. 

 

Thank you