Highlighted
Community Boss

Re: Add Test model to existing ALM

jsut to confirm, you are no longer an SSO user on both ?

Nathan Rudman, Anaplan Model Builder
Highlighted
Occasional Contributor

Re: Add Test model to existing ALM

We have unchecked SSO for users on workspace B, and don't even have this option in workspace A (SSO is not set).

Highlighted
Community Boss

Re: Add Test model to existing ALM

@VillardA  @ALAEDDINE BOUAOUAJA 

 

No, not at all. You should be able to import the model from different workspace if you have same SSO settings. Can you confirm if you are Importing into the Target Workspace picking up the models from Source workspace. Anaplan mostly work on the Pull Mechanism and not Push Mechanism

Highlighted
Certified Master Anaplanner

Re: Add Test model to existing ALM

Also, as a note, when you try to import a model, at first, you should name the new model, and then should choose the option: "Anaplan/Production" and click okay.

 

Anaplan.jpg

 

At this point, it will ask you what the Workspace is that you want to import from:

 

Anaplan.jpg

And finally, once you specify the workspace, it will ask for a model.

Anaplan.jpg

 

I am wondering if it is the first step of this operation that is causing confusion since it just lists "Anaplan/Production" even though this is the standard name that will always show up.

 

Jason

 

Highlighted
Occasional Contributor

Re: Add Test model to existing ALM

Thank you for your answer @jasonblinn 
 
This process is the one we tried to follow based on the first answers we got.
The problem is that, when selecting the Workspace, we cannot select Workspace B (which is associated with the same Customer).
We have tried to follow exactly the steps you advise us to follow, but nothing works: we can't find the workspace.
 
Do you have any idea where this problem might occur?
 
Thank you in advance,
 
AV